Set cani portelan RAVENNA CAPPUCCINO

123,00 lei
cu TVA

RAVENNA CAPPUCCINO este un set alcatuit din 2 cani si 2 farfurioare din portelan, 2 lingurite din inox si  un recipient special pentru spumarea laptelui.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 . Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 .
  • Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus. Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus.

RAVENNA CAPPUCCINO este un set alcatuit din 2 cani din portelan,decorate cu motiv "Cappuccino" ( capacitate 320ml, inaltime 10,5cm, diametru 8,3cm) 2 farfurioare din aceeasi ceramica, 2 lingurite din inox, un retetar pentru cappuccino, un recipient special pentru spumarea laptelui (capacitate 400ml), 4 barcute din zahar, ambalate toate intr-un pachet pentru cadou ultramodern.

2 Produse

No customer reviews for the moment.