Set cani cafea RAVENNA KAFFEE

123,00 lei
cu TVA

RAVENNA  CAFFEE este un set pentru cafea, 2 cani din portelan, 2 farfurioare, 2 lingurite din inox si un recipient special pentru cafea.

Cantitate

  • Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 . Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 .
  • Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus. Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus.

RAVENNA  CAFFEE este un set pentru cafea, alcatuit din 2 cani din portelan alb, decorate cu motiv "Cafe" (capacitate 220ml, inaltime 9cm, diametru 7cm), 2 farfurioare, 2 lingurite din inox, un retetar pentru cafea, un recipient special pentru cafea (capacitate 350ml, inaltime 14cm)  sticks-uri cu zahar, ambalate toate intr-un pachet pentru cadouri ultramodern.

No customer reviews for the moment.