Pahar Isocon TRAVELER

44,40 lei
cu TVA

Paharul TRAVELER din sticla borosilicata

Cantitate

  • Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 . Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 .
  • Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus. Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus.

TRAVELER

Paharul Isocon (termos) este prevazut cu un capac din silicon negru, forma ii permite sa fie pus in suportul pentru pahar din masina. Detalii pahar : capacitate 350 ml, inaltime 13,5 cm, diametru 9 cm. Ambalaj individual neutru.

Pahar din Borosilicat ( un inlocuitor al sticlei care ii conserva proprietatile dat este similar plasticului la greutate si rezistenta), este ideal pentru conservarea temperaturii bauturii cand va aflati pe stadion, la concertele unde accesul cu pahare din sticla este interzis.

No customer reviews for the moment.