Set cani cafea Pura Kaffee

78,00 lei
cu TVA

PURA  Kaffee este un set din portelan pentru cafea format din 2 cani, 2 farfurioare, 2 lingurite din inox si o mini etajera din sticla si inox satinat.

 

 

Cantitate

  • Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 . Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 .
  • Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus. Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus.

PURA  Kaffee este un set din portelan pentru cafea format din 2 cani (capacitate 200ml, inaltime 8cm, diametru 7,5cm), 2 farfurioare si 2 lingurite din inox, o mini etajera din sticla si inox satinat pentru prajituri (2 etaje, inaltimea de 21,5 cm si diametre de 15 si 11,5 cm) si o foaie cu retete pentru cafea, toate ambalate ultramodern intr-un pachet de cadou.

No customer reviews for the moment.