Cana portelan - COSY CARDIGAN

30,00 lei
cu TVA

Cana din portelan alb, decorata cu un frumos model argintiu. Cana este de tip termos, are pereti dubli, pastrand astfel bautura fierbinte, timp indelungat.

Cantitate

  • Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 . Ridicarea produselor pentru a fi livrate se face direct din showroom-ul nostru din Sibiu, str. Noua 13 .
  • Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus. Livrare gratuită pentru comenzile en-detail de peste 1500 Lei cu TVA inclus. In cazul vanzarilor engros, livrarea este gratuita in Romania pentru comenzile de peste 8500 Lei cu TVA inclus.

Cana din portelan alb, tip termos, patent Isocon By Rastal, decorata cu un motiv argintiu  foarte modern, pastreaza bautura la temperatura dorita.

Setul este compus din cana plus un pad din pasla neagra pentru a da eleganta ansamblului. Ambele sunt ambalate in carton individual alb.

No customer reviews for the moment.